گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

هشدار درباره بدترین قحطی قرن و مرگ احتمالی 400 هزار کودک در یمن

هشدار درباره بدترین قحطی قرن و مرگ احتمالی 400 هزار کودک در یمن مدیر اجرایی نهاد بین‌المللی «برنامه جهانی غذا» با هشدار درباره وقوع بدترین قحطی قرن در یمن، اعلام کرد که 16 میلیون یمنی دچار رنج گرسنگی هستند و پنج میلیون نفر از آنها، با خطر قحطی مواجهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دیوید بیزلی» مدیر اجرایی «برنامه جهانی غذا» وابسته به سازمان ملل از طرفین درگیری در یمن خواست تا سلاح‌ها را ساکت کنند و به درگیری‌ها پایان دهند تا از مرگ یمنی‌های بیشتر طی این جنگ و قحطی که در سراسر کشور بیداد می‌کند، جلوگیری کنند.

 

وی در گفت‌وگو با «العربی الجدید»، تصریح کرد: «وضعیت یمت فاجعه است و این کشور در بزرگترین فاجعه اسنانی روی زمین به سر می‌برد. ۱۶ میلیون یمنی از گرسنگی رنج می‌برند و پنج میلیون نفر از آنها با خطر قحطی مواجهند. با کمبود بودجه برای کمک‌های بشر دوستانه و ممانعت ائتلاف [سعودی] از انتقال تانکرهای سوخت به الحدیده، بر شدت وخامت اوضاع می‌افزاید.»

 

بیزلی طی یک کنفرانس خبری مجازی در مقر سازمان ملل، در ادامه هشدار داد: اگر بسرعت اقدامی انجام نشود، جهان با بدترین قحطی قرن مواجه خواهد شد.

 

این مقام سازمان ملل ابراز امیدواری کرد که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بر طرفین درگیری برای دستیابی به صلحی دایمی فشار آورد. زیرا وضعیت بویژه به دلیل جلوگیری از رسیدن سوخت به بنادر بسیار وخیم است. این امر می‌تواند بر روند اقدامات انسانی تاثیر منفی بگذارد و به افزایش قیمت کالاها در بازارهای یمن منجر شود.

 

مدیر اجرایی «برنامه جهانی غذا» تصریح کرد که منازعه در یمن ساخته انسان است و مهم نیست که ما کدام طرف را ملامت کنیم. این درگیری باید پایان یابد. من نیز تلاش می‌کنم که سیاستمداران را برای اتخاذ اقدامات لازم در خصوص پایان دادن به این جنگ سوق دهم. زمان آن فرا رسیده که این جنگ تمام شود وما شاهد بزرگترین فاجعه انسانی هستیم. به عنوان مثال اگر کمک‌های لازم ارائه نشود، ۴۰۰ هزار کودک یمنی خواهند مرد. یعنی هر ۷۵ ثانیه یک کودک یمنی جان خواهد سپرد. وظیفه ما آشکار است. «جنگ را تمام کنید، تفنگ‌ها را خفه کنید.»

 

وی از پاسخ به سوال خبرنگار العربی الجدید در خصوص مسئولیتی که به گردن کشورهای صادر کننده اسلحه به طرف‌های درگیر در یمن است، طفره رفت و گفت: این یک سوال سیاسی است و من نمی‌توانم جواب دهم.پیام ما آشکار است.می‌خواهیم صلح در سراسر جهان برقرار باشد و سلاح‌ها خاموش شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار